Новина


14

тра

Візит заступника посла ФРН в Україні д-ра Пранґе

  • 19:53
  • давність новини: 74 дн.
10 травня 2024 року відбувся візит до Вінницької області заступника посла Федеративної Республіки Німеччина д-ра Пранґе та старшого консультанта з питань стабілізації Томаса Шнайдера. Під час свого візиту на Вінниччину д-р Пранґе відвідав найбільше німецьке підприємство в регіоні. У Глухівцях, де тісно переплелися історія німецьких підприємців та працьовитих мешканців, в історичній будівлі відбулася презентація компанії QW та її дочірньої компанії UKC.

Д-р Пранґе мав можливість ознайомитися з історією компанії, інвестиційною діяльністю Quarzwerke Group та поточними викликами, що стоять перед компанією.
Відносно маловідомий мінерал здивував відвідувачів своєю багатогранністю, а керівництво компанії справило враження кваліфікованих професіоналів.

Особливий інтерес у представників посольства викликала логістика продукції, робота компанії в умовах триваючої мобілізації та можливість участі в програмі Rebuild Ukraine.
Під час екскурсії на кар'єр було презентовано плани з рекультивації та захисту навколишнього середовища. З великим інтересом відвідувачі спостерігали за процесом переробки, і д-р Пранґе поставив багато запитань про окремі етапи переробки та отримання високоякісного продукту.

Пан Гордієнко та д-р Пранґе домовилися продовжити контакти з посольством, компаніями та AHK.